En kvinna sitter fokuserad vid ett skrivbord och skriver på sin bärbara dator.
Två kvinnor och en man sitter i ett konferensrum med bärbara datorer framför sig. De är glada.
En kvinna och en man sitter vid ett skrivbord framför en bärbar dator. Mannen sitter och antecknar i ett anteckningsblock. De är fokuserade.
Att driva företag kräver stort mod, stark vilja och tydligt fokus. Vi hjälper till med det löpande ekonomiarbetet samt den juridiska processen, så att du kan fokusera framåt. Vi står för högsta kompetens, personligt engagemang, bästa tillgänglighet och service.
En grupp med sex glada medarbetare som sitter vid fikabord.
En grupp med sex glada medarbetare som sitter vid fikabord.

Vår kompetens finns nära

Vi värderar ett nära samarbete och kunderna uppskattar vår familjära atmosfär.

Vårt tjänsteutbud är brett och vi har dessutom ett stort nätverk. När du som kund behöver experthjälp inom något område tar vi lätt frågan vidare till en specialist.

En gedigen grund

Våra rötter sträcker sig ända tillbaka till 1969, då familjeföretaget Lidheds Revisionsbyrå startade i Huskvarna. En större sammanslagning skedde 2017 med Boströms Redovisningsbyrå och idag är vi Lidhed & Partners Redovisning AB. Revisionsdelen avknoppades samtidigt till det egna bolaget Lidhed & Partners Revision AB.

Erfarenheten och kompetensen bland våra drygt 30 medarbetare är stor, liksom viljan att utvecklas. Även om arbetsområdet på sätt och vis är statiskt tar vi alla chanser att skruva på tjänsterna. Vi anpassar dem efter nya förutsättningar och digitala möjligheter.

Två kvinnor och en man är glada i en korridor. De tittar in i kameran.
Två kvinnor och en man är glada i en korridor. De tittar in i kameran.
Två kvinnor och en man står i en korridor och pratar med varandra. De har kaffekoppar i händerna.

Karriär

Vill du bli en del
av vårt team?

Vi arbetar för ett enklare, mer framgångsrikt och mer lönsamt företagande. Det innebär spännande och utvecklande utmaningar för dig med höga ambitioner. Hos Lidhed & Partners Redovisning AB styr du din utveckling och bygger din egen karriär.

Välkommen till oss

Din framgång är vår drivkraft. Vi kan bli din partner inom både redovisning, rådgivning, lön, skatt och ekonomisk familjerätt.