Ett tangentbord på ett skrivbord. Fokus är på händerna som skriver på det.

Vi är flexibla och öppna för olika upplägg. Vi kan ta hela ansvaret för lönehanteringen: från inrapportering till lönebesked, utbetalning och arbetsgivardeklaration. Om vi delar på ansvaret finns ändå möjligheten att utöka under hektiska perioder.

I vårt verktyg sker inrapporteringen digitalt, antingen i appen eller via webben. Det sparar tid och förenklar administrationen – siffrorna är ju redan på plats.

Våra lönekonsulter är uppdaterade både på lönefrågor och på gällande kollektivavtal. Vi följer rekommendationerna från branschorganisationen FAR. FAR är den branschledande aktören vad gäller tillgång till regler, handledning och utbildning inom redovisning, revision och rådgivning.

Vi skräddarsyr er lösning.

Hos oss får du en kompetent partner med hög servicegrad och lokal förankring. Utifrån dina behov och önskemål skapar vi en långsiktig och trygg helhetslösning. Välkommen att kontakta oss så hittar vi den tillsammans!

Andra tjänster vi erbjuder.

Andra tjänster vi erbjuder.

Ikon på ett diagram

Redovisning

Får du lägga mycket tid på pappersarbete istället för det du helst vill och är bäst på? Då kan vi hjälpa till.

Ikon på två pratbubblor.

Rådgivning

Vi har bred och djup erfarenhet av ekonomi- och ledningsfrågor. Som samarbetspartner kan vi vara ditt bollplank för idéer och beslut.

Ikon med ett procenttecken i ett dokument

Skatt

Vi erbjuder en effektiv skatterådgivning för strategiska beslut för företag och privatpersoner.

Ikon med ett justitievågskål och ett paragraftecken

Ekonomisk familjerätt

Tycker du att juridik är krångligt? Vill du ha hjälp med ekonomisk familjerätt eller generationsskiften?