En kvinna pekar på en bärbar dator.

Vi hjälper både aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag, bostadsrättsföreningar, stiftelser och ideella föreningar med årligt återkommande moment, som bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration. Vi ser till att allt finns med, att det är korrekt, snyggt och strukturerat – och att det kommer in i tid.

Smarta verktyg och rutiner
Som nystartat företag får du vår hjälp att hitta digitala lösningar och bra rutiner för det löpande redovisningsarbetet. Vi hjälper dig att komma igång med och hitta de verktyg som förenklar arbetet.

I det redovisningsprogram vi använder skapar du lätt överskådliga och lättlästa rapporter. På så sätt kan du lätt följa och uppmärksamma viktiga signaler i tid. Uppföljning av månadsresultat och mellanbokslut ger koll och överblick.

Vi skräddarsyr er lösning.

Hos oss får du en kompetent partner med hög servicegrad och lokal förankring. Utifrån dina behov och önskemål skapar vi en långsiktig och trygg helhetslösning. Välkommen att kontakta oss så hittar vi den tillsammans!

Andra tjänster vi erbjuder.

Andra tjänster vi erbjuder.

Ikon på två pratbubblor.

Rådgivning

Vi har bred och djup erfarenhet av ekonomi- och ledningsfrågor. Som samarbetspartner kan vi vara ditt bollplank för idéer och beslut.

Ikon för mobiltelefon och ett bankkort.

Lönehantering

Löner kan ta mycket tid och vara krångligt. Våra lönekonsulter avlastar dig och ger mer tid till kärnverksamheten.

Ikon med ett procenttecken i ett dokument

Skatt

Vi erbjuder en effektiv skatterådgivning för strategiska beslut för företag och privatpersoner.

Ikon med ett justitievågskål och ett paragraftecken

Ekonomisk familjerätt

Tycker du att juridik är krångligt? Vill du ha hjälp med ekonomisk familjerätt eller generationsskiften?