En gruppbild med alla medarbetarna står i en trädgård framför ett stort träd.

Drygt 50 år i branschen.

Familjeföretaget Lidheds Revisionsbyrå AB var ett anrikt företag – det startade redan 1969. Under många år låg kontoret i Huskvarna.

År 2017 slogs Lidheds Revisionsbyrå AB ihop med Boströms Redovisningsbyrå AB och blev Lidhed Boström Redovisning & Revision AB.

Sedan 2023 är vi Lidhed & Partners Redovisning AB, en del av Freedom Group koncernen, med platskontor i Jönköping och Ulricehamn. Revisionsdelen avknoppades till eget bolag i samma veva, Lidhed & Partners Revision AB.

Vår strävan är att erbjuda tjänster med högsta kvalitet och bidra till alla våra kunder lyckas och utvecklas. Som företag har vi därmed mer än 50 års erfarenhet – men den sammanlagda erfarenheten hos våra drygt 30 medarbetare är förstås mycket längre!

Vi har också en stark vilja och drivkraft att utveckla och förbättra. Vi håller koll på det som händer i vår bransch, på omvärldens förutsättningar och teknikens möjligheter att utveckla vårt arbete och våra erbjudanden.

Är du vår nya kollega?

Är du en ambitiös, engagerad, positiv och noggrann person som gillar både siffror och service?

Hos oss behöver du ha egen drivkraft, vilja och kunna ta ansvar. Du ska ha god analytisk förmåga och uppskatta att samarbeta och kommunicera med många olika människor.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en prestigelös organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Framför allt erbjuder vi dig en arbetsplats där vi har roligt tillsammans.

En man och en kvinna står och pratar med varandra i en stor dörröppning för dubbeldörr.

Lediga tjänster.

Redovisningskonsult

Jönköping

Lönekonsult

Jönköping

Skattekonsult

Ulricehamn