Close up of black paragraph character on wooden block on computer keyboard

Den ekonomiska familjejuridiken träffar oss alla på ett eller annat sätt. Vad som gäller för just dig och din familj i varje situation kan vara svårt att själv få grepp om. Vi arbetar med dig som kund i fokus och verkar både förbyggande med de handlingar som behövs för att skapa en trygg situation samt att bistå vid dödsfall med bouppteckning och arvskifte.

Står du inför ett generationsskifte av ditt företag eller din gård? Ett ägarskifte handlar om så mycket mer än bara lagregler och skatter, det är ofta en komplex situation där flera olika faktorer spelar in. Låt oss bistå dig i processen för att göra ett generationsskifte lyckat. Med våra experter inom familjejuridik, skatt och affärsrådgivning blir vi ett team som hjälper er igenom både de mjuka familjefrågorna och de mer komplexa frågeställningarna och upprättande av relevanta handlingar. Ett lyckat skifte är då övertagaren kan fortsätta att driva verksamheten vidare, överlåtaren kan ha sin framtid tryggad och även syskon är nöjda med uppgörelsen.

Inom familjerätt:

För våra företagare:

Vi skräddarsyr er lösning.

Hos oss får du en kompetent partner med hög servicegrad och lokal förankring. Utifrån dina behov och önskemål skapar vi en långsiktig och trygg helhetslösning. Välkommen att kontakta oss så hittar vi den tillsammans!

Andra tjänster vi erbjuder.

Andra tjänster vi erbjuder.

Ikon på ett diagram

Redovisning

Får du lägga mycket tid på pappersarbete istället för det du helst vill och är bäst på? Då kan vi hjälpa till.

Ikon på två pratbubblor.

Rådgivning

Vi har bred och djup erfarenhet av ekonomi- och ledningsfrågor. Som samarbetspartner kan vi vara ditt bollplank för idéer och beslut.

Ikon för mobiltelefon och ett bankkort.

Lönehantering

Löner kan ta mycket tid och vara krångligt. Våra lönekonsulter avlastar dig och ger mer tid till kärnverksamheten.

Ikon med ett procenttecken i ett dokument

Skatt

Vi erbjuder en effektiv skatterådgivning för strategiska beslut för företag och privatpersoner.